Strömhult 2019-04-22

Först Strömhults resan för i år, Vi var några som körde upp kvällen innan och chilla lite med lite korv o alcohol i lagom mängd och njöt av kvällen i lugn o ro. I sängen och upp 5 strax efter tuppen, i med frukosten och efter det så kom två av eftersläntrarna Stefan & Petri.

Så lite morgon prat innan vi rusar ut för dom första kasten. Det tog väl 2 min så hade Rasmus som vanligt 1 firre och vi behöver inte undra var han va hahah. Dom två första timarna var ret hyfsade med lite dö perioder, men vid 10 snåret så var det en o annan som fick igång det igen.

Bland annat så står Kalle och jag en bit i från sista polen innan man går på backsidan så får Ola en fisk på 3,5+ inget märkvärdigt med det mm och jag får en på 1,9 mmm, sen så ska Ola slänga ut linan men misslyckas och vad händer när han ska samla ihop linan jo man hör ooops det siter på en till på 3,5+ mmm. Kalle hinner inte fiske utan är en personlig håvar till Ola, nu får han för sej att kasta engång till jaaaaaaaaah vad händer pang så sitter det en till på ca 3kg fan hoppas du köper lottor grattis får du ha.

Efter 10 min så går jag till samma plats och slänger 2 kast och då sat det en till mej också på 3,1 och vem hade gått för bi mej, jo Kalle som fick håva fisken haha så nöjd e jag.

Dom som var där kortast tid hade lite gammal alcohol kvar i kroppen efter en familjefest eller något. Dom kom dom fiskad och dom fick och sen åkte dom hem. Marcin tog ful pott och Sebastian 2 inte så tågigt med den tiden dom var där grattis till er båda.

Sen var det med Ingvar som sålde smöret efter 10 minuter och skulle inte fiska mer det här skit fisket ja vad ska man sej till sist ficka han en, Persson det går inte att bli en stjärna på 5 röda haha. Som jag ser det så var alla rätt nöjda den här gången var lite tomt i damen/trögt men fisken var pigg och mycket hela fenor.

Till sist vill jag tacka Robban & Kerstin för en trevlig dag med god mat, hoppas på fler reser i framtiden till er.

P.s Glömd berätta att vissa har lite mer tur än andra när man får en fisk och gla e Per, sen vet jag inte riktigt vad som händer men jag hör bara ett ljud som inte till hör, det är mobilen som trillar ur hans byxor. Vad gör man då, jo av med skorna och i plurret och upp med mobilen haha du är en stjärna Per. Men vad gör man inte för en mobil, men den funkade när vi åkte hem om den gör det än får vi se nästa gång vi ses.

Bilder

0 Responses

  1. […] med sin service alltid gör så kunderna har det bra. Kommer inte skriva mer utan hänvisar till HFK LUPUS hemsida som jag har skrivet ner lite mer. Till nästa gång SKITFISKE PÅ ER […]

Leave a comment

Don`t copy text!