Persson’s Cup 2019-04-14

Under Söndagen så gick Persson's Cup 2019 . Ingvar och jag har jobbat som f-n en längre tid med tävlingen. Nu var det äntligen dags. Både Ingvar och jag har haft mardrömmar om allt som kan gå åt fanders men allt flöt på som bara den, och det ska alla tävlande ha ett stort tack för.

Vi gick ut från Landskrona och drog ner till vindmöllorna utanför Kastrup. Väl där så hände det inte så mycket den första 1/2 timmen men sen började bli en del spöböj och en hel del fisk kom upp. Ibland kom det med en rasande fart så Rasmus och jag i aktern inte hann med att mäta och skriva. Men som tur var folk förstående och förstod att vi gjorde vårt bästa. Fisket var inte lika bra som dagen innan men helt ok och de flesta fick fisk. Reglerna är lätta. Minimått 50cm och man får mäta in och registrera så många fiskar man vill. Det är sedan de 7 längsta som man mätt in som räknas i tävlingen. Så det blev mycket C/R vilket är bra.

Vinnaren var Martin Hubert från Danmark som hade 7 fiskar. Martin är en duktig fiskare som också hade flyt med rätt storlek på fisken. Så ett stort grattis till Martin.
2:a var Piotr Bielavski som också fiskade bra och fick 9 fiskar men hans fiskar var lite mindre.
3:a blev Chumsai Ferkau på samma poäng men med en fisk som var lite för kort. Han fiskade också bra med 10 fiskar.

Längsta torsken fångade Patrik Gustavsson och kammade hem 5000:-.Han fiskade också bra med 10 fiskar och en fin 5 plats. Grattis.

Lagtävlingen vanns av Andrzej Cop/Piotr Bielawski. Grattis

Vill tacka alla deltagare. Ni skötte er utmärkt, framför allt vid platsbytena som gick smidigt. Det värmer när man får beröm efter en tävling. Finns kanske en del saker vi kan ändra på till nästa gång. Kom gärna med förslag.

Bilde

Resultat

Vill också tacka våra sponsorer utan er så hade det inte blivit av.No Comments Yet.

Leave a comment

Don`t copy text!