Nyhamn Fiske & Marin

Hej vänner i Lupus. Ingvar och jag var nere och tog oss en titt i Landskronas nya sportfiske butik som Timmie Wallin öppnade i fredags. Vi tittade runt och spenderad lite pengar men framförallt så blev det mest kallprat med Timmie och andra fisketokiga personer.

Butiken är välsorterad och med en bra layout. Det Timmie har satsat på idag är en Fladen butik, idag så är Fladens sortiment och leker med dom stora märkena i kvalité. Timmie har både för nybörjare och dom riktigt hardcore fiskarna, så om ni har vägarna förbi Landskrona så är det bara att gå in en runda och spendera lite.

Vi diskuterade ett samarbete med Timmie. Vi kommer maila ut info om vad som gäller till er i klubben när ni handlar hos Nyhamns Fiske & Marine AB.

HFK LUPUS vill här med önska lycka till med affärerna och att våra medlemmar utnyttjar det goda sortimentet. Ni som ska meta under året kan ringa ner och kolla vad han har för något agn. Han arbetar på att få in olika slingrande saker som kan hämtas på morgonen när ni åker ut.

No Comments Yet.

Leave a comment

Don`t copy text!