Nielsen SportfiskesTorskcup 2019

Har en tråkig lördag så jag setter mej ner och skriver lita glada minnen från Torskcupen som Helsingborgs båtarna anordnade. Jag får sej att dagen vindar och väder var med oss, var lite regn som kom på morgonen men inget som störde någon av fiskarna. Jag vill tacka arrangörerna Nielsen Sportfiske Outlet som fixa den här tävlingen. Jag måste sej att driv fiske är en skön tävling mott att jaga buller, folk är mycket lugnare och finns större chans till fisk, tumen upp som vågade göra en tävling som inte gick ut på att jaga stor torsk.
Resultat

Bengt Larsson Och Dennis Larsson

Nu till våra medlemmar, vi kanske inte tog hem någon seger, men det blev ett getingbo på M/S Vandia med så stora namn inom sportfiske är det inte lätt att häva sej, Den andra båten var mer blandat med turfiskare och en o annan som till hör det gammal gardet inom fisket i Öresundsundet.

Som sagt så var det några som än då fick pris i klubben och dom vill jag gratta till väll utförd tävling och kamrat anda.

Singel:
5. Nils Johansson 84P
7. Richard Andersson 75,6P
17. Ingvar Persson 50P
25. Erik Andersson 39
29. Kenneth Bjällqvist 36P
34. Dennis Larsson 34P
43. Bengt Larsson 31P
Lag:
1. Tonny S, Ingvar P. 150 Ingvar till hör Klubben
2. Kennet B, Mats P. 126,2 Kenneth till hör klubben
3. Nisse J, Erik A. 123 Båda till hör klubben
14. Bengt L, Dennis L 65 Båda till hör klubben

Vill åter tack Tompa, Niklas, Robban +1, Rasmus, Daniel, Anders P, Anders S och övrig personal som jag har glömt. Bra jobbat på er alla.

P.s,
Jag har säker glömt någon, men det är inte alltid lätta att komma ihåg allt Så ni som inte är om nämnda stort grattis till er också.

2 Responses

  1. Tack så hemskt mycket för en trevlig Fiske tävling som är det roligaste :-) Drivfiske :-) hoppas att fler sådana kommer , och träffa alla som gillar det Med vänlig hälsning Tonny
    • Richard Andersson
      Det hoppas vi på i framtiden, Bra jobbat under tävlingen. Stort grattis till din andra plats och all hjälp som du gav Ingvar till lagets placering hahaha

Leave a comment

Don`t copy text!