KM 2 2019

Då var KM 2 av gjord och vinnaren var P-A Skoglund och gick upp i topp in för sommar uppehållet. PA fiskad som vanligt med bra finger känsla och finnes. Men det var tre andra som skuggade han hela dagen Landtblom, Linus och Henke som fiskad med minst lika bra finger känsla. Där efter så var det en mellan grupp som jagade men nåde inte hela vägen upp. Resten av hos fiskad i den nedre ligan och det var rätt tät mellan oss. Fisket var för övrigt kanon över lag med en hel del stora rödspättor, och en överraskning kanske var att sandskäddorna var tjocka och fina. Det kom upp även fina mat skrubbskäddor som jag är gla för en av dom kom hem med mej o en sandis 😎 Det kom upp 7 arter som är rätt hyfsat, och det mycket C/R för det sandskäddan var på hugget och spättan var det inget fel på i heller. Sen hamnade vi i ett vitling stim och en hel del var stora nog att ta hem till stekpannan.

Nu önska HFK LUPUS glad sommar på era alla så ses vi på olika tävlingar och eget fiske i sommar. Sen ses vi till resterande KM i höst SKITFISKE PÅ ER ALLA 😎

P.s kolla bilderna, kanske ni kan hitta hemligheterna bakom det goda fisket där 😉

Vädret får vi väll sej något om som vanligt, fint regn den förstas timmen, men sen uppe håll men mulet med en tryckande värme i slutet av färden.

Vårat lotteri var en full träff med kanon produkter från våra sponsorer, alltid lika uplyftande för dom som kammar hem vinsterna, och där PA tog hem stor vinsten grattis 😛
Cicci tog hem vårat nya sponsor pris från Helsingborgsbryggerierna Grattis

Vill tacka Tomas och Albin som vanligt bra service och bra båt hållning av Tompa.

Resultat KM 2 Singel

Resultat KM 2 Lag

Bilder

Vill tacka vår sponsorer för kanon produkter och tjänster även Ingvar Person och Hans Lindh sponsrade med eget bundet material och andra roliga saker.

 





 

 

No Comments Yet.

Leave a comment

Don`t copy text!